Amics: us confeso que no és cap engany, però, pot revestir-se d'un gran error, o d'una gran veritat... o d'ambdòs... Els pensaments de la ment esdevenen una gran disfressa del real. La ment és la ment i els seus pensaments. El real és el real...amagat, que tot ho sosté. L'encinistrament de la ment en sa quietud, certament, permet de fer les coses millor, amb més consciència vivencial. "...governeu-vos per la Llei de la vida...! QUI OBSERVA LA VIDA LLIUREMENT, HI PARTICIPA REALMENT. ramonjah.

diumenge, 10 de maig de 2009


...

AVE MARIA...Jennifer Rush
(Ho sento perdoneu-me t'estimo)
...

Perdóname...Amaral
...
Missatge de la Verge Maria a Medjugorje: 02 de septiembre de 2009
"" Estimats Fills: Avui, amb el meu cor matern, us demano que aprengueu a perdonar, completa i incondicionalment. Patiu Vosaltres injustícies, traïcions i persecucions, però, gràcies a això esteu més a prop i sou més estimats de Déu. Vosaltrs els meus fills, pregueu pel regal de l'amor. Només l'amor ho perdona tot, com el meu Fill perdona, seguiu-lo a ELL. Estic entre vosaltres i demano que quan estigueu davant del Pare pugueu dir: "Aquí estic Pare, jo vaig seguir el vostre Fill -l'estimat-, he estimat i perdonat amb el cor, perquè crec en el vostre judici i confio en vós. "Gràcies". "Seguidors

Dades personals

La meva foto
Tot el que vull dir, és el cor que ho diu... La vida humana, la fem molt complicada... Sembla, que en el fons, tothom, cerquem el mateix: despertar en nosaltres aquell qui és real, autèntic... aquell qui som pel Qui És U, per Déu mateix... Trobar el nostre lloc, aquí, trobar la persona que som... encara que cadascú a la seva manera i segons les creences pròpies... Aquesta recerca del real, ens demanda de fer un treball interior de deixar fluir la natura original que és, i un treball mental de clarificar, asserenar, i aquietar la nostra ment, també de pacificar el nostre cor i vitalitzar el nostre cos. "Omplir" de consciència tot el nostre viure. "Buidar-se" de tot sentit de possessió... Tota aquesta disciplina de les idees, dels sentiments i de les energies, esdevé una preparació bàsica i excel·lent per respondre amb eficàcia al nostre món concret de cada dia. Personalment, sento que tota disciplina ha de ser entesa com un viure integrat, més que com una tècnica. Clar que la ment necessita d'un ordre i d'una concentració, per funcionar bé... retornar a l'estructura global essencial de si... i algun dia, per sorpresa, tota separtivitat, desapareixerà... Salut...amics.